Fier forjat transformat in spectacol

Nu stiu daca este cineva care nu asculta cu placere muzica celor de QUEEN. Acest clip este echivalentul unui spectacol de muzica si trairi al celor de la SISTEM dar in varianta straina care implica si nicovale, forje si fier care urmeaza sa fie forjat. Dupa parerea mea un spectacol reusit o combinatie perfecta intre sunet culoare gesturi si trairi. Sunt sigur ca cel putin fierarii care citesc acest blog vor fi incantati sa priveasca acest spectacol si sa prinda ritmul.

Ne pare rau browser-ul tau nu suporta flash player.

La cate nicovale avem in atelier poate ar fi o idee buna sa grupam si noi baietii cu ureche muzicala si sa incercam o astfel de abordare :)

La sugestia lui Mihai am adaugat si interpretarea celor de la¬† ,,The Gay Men’s Chorus of Los Angeles” a Il Trovatore de Giuseppe Verdi . Nu facem nici o discriminare sexuala, religioasa sau culturala pe acest blog asa ca oriceare legatura cu subiectul pe care acest blog il prezinta este binevenita. O singura obiectie poate as avea…nu exista fierar care daca vede pe cineva ca da cu barosul in nicovala lui fara ca intre cele doua sa fie o bucata de fier inrosit in forja nu ar suferi o perioada lunga :)

Ne pare rau browser-ul tau nu suporta flash player.